Izlazci
+7
Baby
Kenichi Sama
alexis
Yin
Emilie Freak =]
Zoki
Lena
11 posters
:: Off deo :: Forum caffe
Strana 1 od 1
Re: Izlazci
Aham izlazim...
CEsto idemo u bioskop.. gde ili spavam xD *kultura na nivou :PP * ili se isuvise uzivim u film , da pocnem da se tresem koaliko je napet film
Ponekad sednemo u "Pasege" ,a nekad se samo setamo
CEsto idemo u bioskop.. gde ili spavam xD *kultura na nivou :PP * ili se isuvise uzivim u film , da pocnem da se tresem koaliko je napet film
Ponekad sednemo u "Pasege" ,a nekad se samo setamo
Emilie Freak =]- Novajlija
- Broj poruka : 47
MPW novac : 5337
Godina : 28
Izlazim preko dana da se vozim (bajsom ili vozim rolere)...a nekad samo se setam sa drugaricama
Preko dana vozimo rolere ili bicilku ali to samo mi iz naselja,ulice bla bla
a uvece izlazim sa drustvom iz odeljenja,ponekad sa ovima iz ulice,sa milom..bla bla
a uvece izlazim sa drustvom iz odeljenja,ponekad sa ovima iz ulice,sa milom..bla bla
Kenichi Sama- Novajlija
- Broj poruka : 13
MPW novac : 5318
Da msm obicno negde sa drugaricama-vozimo biciklu rolere-odemo negde na sladoled kolace(zavisi od doba godine)-idemo jedna kod druge i tako....
Baby- Profesionalac
- Broj poruka : 764
MPW novac : 5977
Zaboravih da kazem da cesto idem na prugu i tako sedimo i glupiramo se , dok nas ne oteraju
Emilie Freak =]- Novajlija
- Broj poruka : 47
MPW novac : 5337
Godina : 28
Cudo vas ne pregazi voz xDD
Mi idemo u park cesto i prolazimo sa metal pesmama (obicno death metal) pored jedne grupice folkera (i ima tamo jedan lik sto kipira milana stankovia *seljak*) da ih nerviramo xD
Mi idemo u park cesto i prolazimo sa metal pesmama (obicno death metal) pored jedne grupice folkera (i ima tamo jedan lik sto kipira milana stankovia *seljak*) da ih nerviramo xD
:: Off deo :: Forum caffe
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu